• Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin ! this faucet is trusted and pays out with out any trouble. When you register by clicking on the banner you will receive an extra 20% of my reference income.

Hashbuster Nano & BE’s

Nieuw speleding is in da nerdhouse. 3 stuks HashBuster Nano ASIC miner. Mooi PCBtje met een Bitfury chip er op die zo’n 2,5 GigaHash per seconde doet. Een mooie toevoeging aan de (bitcoin)miningfarm.

Zie dit topic op bitcointalk.org daar kan je de HashBusters bestellen en daar vind je ook een review dit geschreven heb. Of klik hier voor de review in PDF formaat.

Ik had inmiddels 11 stuks USB Block Erupters draaien en daar komen er nog eens 23 bij! Gekkenhuis. Ik heb er nu totaal 28 draaien op 4 USB Hubs, 2x DLink DUB H7, 1 Rosewill RHB-500 en 1 Anker 10-ports HUB. Vanwege de maximaal stroom die zo’n hub aankan zitten de hub niet maximaal vol, anders kan de voeding het niet aan en stop de boel ermee en nog erger fikt de boel door. Maar door ze niet maximaal te belasten is alles veilig. De 4 HUBs zitten weer op een andere USB Hub die op de Linuxserver is aangesloten. BFGminer gebruik ik als software.

Er zijn nog 2 (Rosewill) USB Hubs onder weg zodat ik de andere BE’s nog kwijt kan en alles een keer netjes kan opbouwen met wat meer ventilators om alles te koelen.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.