• Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin ! this faucet is trusted and pays out with out any trouble. When you register by clicking on the banner you will receive an extra 20% of my reference income.

Antana Bitcoins

YooHoo! de Antana Bitcoins zijn binnen ! en ze zijn vet ! Deze munt is speciaal gemaakt in een limited edition van max 300 stuks per batch. Elke Batch heeft een speciaal theme/tekst. Ik heb de “Satoshi Nakamoto” en “Asicminer USB Block Erupter” versie. Naast de tekst staan er ook nog Bitcoin gegevens op die slag op een bepaalde tijdsperiode zoals, Datum, Difficulty, Total BTC, Blocks en Hashrate. De munt zelf bevat geen Bitcoinwaarde, er zit dus ook geen wallet aangekoppeld. Het gewoon een leuk hebbeding voor de Bitcoinliefhebbers. Dus surf snel naar http://www.antanacoins.com voor je favoriete Bitcoinmunt.

Op het forum bitcointalk.org heb ik ze ontdekt. Ik was er zeer enthousiast over en heb een paar “slogans” verzonnen en die voorgesteld aan de maker van de Antana coins. Hij was zeer enthousiast over de slogan “MINING ON MY OWN” en weet je wat nu het coole is? Op elke volgende batch komt mijn verzonnen tekst te staan !! Dat vind ik wel heeeeel cool.

P1020931 P1020932 P1020933 P1020935 P1020936P1020940

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.