• Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin ! this faucet is trusted and pays out with out any trouble. When you register by clicking on the banner you will receive an extra 20% of my reference income.

USB Block Erupter @ Raspberry Pi part 3

De 4 USB Erupters draaien nu (eindelijk) stabiel op de Raspberry Pi met Minepeon. Afgelopen 2 weken flink last van een storing gehad met internet van OnsBrabantNet, om het uur klapte de verbinding er uit. Enfin, sinds woensdag zoiets is het weer stabiel, des al niet te min hebben we de zooi opgezegd bij OBN en zijn we terug bij Ziggo.

Ik heb ook nog even getest om de USB Hub met de 4 Erupters op de Ubuntu (13.04) server aan te sluiten,  met CGminer 3.2.1 en 3.3.0 getest. Hij ziet de erupters alle 4 maar de hashing power komt niet boven de 70 a 80 MH/s, soms 130MH/s maar de 330MH/s haalt ie never nooit nie. Zeer vreemd, via het commando lsusb zie je alle usbapparaten netjes. Rechten tot usb staan ook goed zover ik kan uitvissen. Na wat googlen heb ik helaas niets kunnen vinden over dit probleem of de oplossing ervan. Dus als iemand tips heeft..

Nu de internet verbinding stabiel is draait de Pi 24/7 (op 1 dipje na) ook stabiel. Wat ik gemerkt heb aan Minepeon is dat ie soms vast loopt als er een langere tijd geen internetverbinding is, hij hangt dan heel de Pi op en pas na stroomloos maken en weer aanzetten doet ie het weer. Hij is nu lekker aan minen op BTC-Guild, hij kruipt nu richting de 0,03 BTC per dag (als ie dat al haalt want de difficulty stijgt als een dolle)

USB Block Erupters Hashingpower

USB Block Erupters Hashingpower

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.