• Win FREE bitcoin

  Win FREE bitcoin

  Win FREE bitcoin ! this faucet is trusted and pays out with out any trouble. When you register by clicking on the banner you will receive an extra 20% of my reference income.

USB Block Erupter @ Raspberry Pi part 2

We hebben weer wat getuned aan de BTC Mining Computer. Aan de usbhub hangt nu een nieuwe voeding, eentje van Velleman die 5V en max 5.2A kan leveren dus genoeg stroom voor de USB Block Erupter en ik heb daarom ook de 4e erupter (die nog op een energieslurpende XP-bak draaide) op de usbhub aangesloten. De erupters werden trouwens loei heet dus ik heb de boel even provisorisch geinstalleerd in mijn (Linux)Radioserver. Ik had nog een CPU-Fan liggen, deze op het mainboard van Linux aangesloten en gericht op de erupters. Zo krijgen ze wat meer koele lucht toe geblazen. Als straks de ventilatoren van DX.com binnen zijn kan ik een definitieve opstellen bouwen.

1,3GHash/s Block Erupter @ Rapsberry Pi

1,3GHash/s Block Erupter @ Rapsberry Pi

1,3GHash/s Block Erupter @ Rapsberry Pi

1,3GHash/s Block Erupter @ Rapsberry Pi

CGminer 3.2.1

Ik heb af toe nog wel wat HardWare errors zie ik in CGminer. Waar dat precies aan ligt weet ik nog niet, ik vermoed toch iets met de warmte. Misschien wat koelribben op de erupters plakken? Zowiezo beter koeling/ventilatie bouwen.

 

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Leuk werk man. ๐Ÿ™‚

  Waar heb jij je USB eruptors gekocht en voor hoeveel? Om mijn Pi wat nuttigs te laten doen lijkt me ook wel wat. Maar de terugverdien tijd is schier oneindig als ik een erupter koop voor 2 btc. ๐Ÿ™‚

  • Ik heb ze voor 2BTC gekocht via iemand op bitcointalk.org (Nederlands forum gedeelte), maar nu kan je ze opeens voor iets meer dat 1 BTC krijgen (via btcguild.com). Ach ja, als je er vroeg bij bent dan betaal je meestal wat meer. Terugverdientijd is 9 maanden zoiets als de dif 10% stijgt elke maand, maar die 10% zal wel hoger zijn dus TVT is ook langer. Maar dat vind ik niet zo heel spannend, ik mine lekker BTC’s en daar kan ik straks leuke dingen mee kopen. En mocht ooit de koers weer omhoog schieten naar bv 200 dollar dan kan je er altijd een paar verpatsen om je investering+beetje winst te maken.

  • Oja, als je nu zelf geen bitcoins hebt om mee te betalen (als je het via btcguild.com doet) is deze optie misschien het makkelijkste voor je. Check deze groupbuy: https://bitcointalk.org/index.php?topic=241918.0

   • Maar is kijken of ik via bitcointalk wat kan doen. Inmiddels een newbie account op het forum. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.