• Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin ! this faucet is trusted and pays out with out any trouble. When you register by clicking on the banner you will receive an extra 20% of my reference income.

USB Block Erupter

De USB Block Erupter is gisteren binnen gekomen (thanks Humax). Gisterenavond hele avond zitten klooien om dat ding aan de gang te krijgen op de Raspberry Pi maar dat is helaas niet gelukt. Komt denk ik omdat ik op een Linux XBMC image van halfjaar oud wat zat te klooien. Geen goede SD-card-reader op zolder dus niet snel een nieuw image kunnen maken. Dan maar op de Ubuntu server, ook niet, cgminer ziet hem niet, installeren nieuwe versie geen fouten. Grrrrrr ! Deze ochtend op een Windows XP bak heb ik het in 5 minuten werken (met cgminer 3.1.1) ! Ik laat hem even testdraaien en dan volgende week moet ik hem aan de gang krijgen onder Linux! ik laat me niet kennen.

Hij doet het goed en is tegen 330 a 340MH/s Bitcoins aan het minen. Het mooie is dat je zo een steentje bijdraagt aan het bitcoinnetwerk. Natuurlijk is het ook leuk dat je er centje aan kan overhouden. Ding kost 2,1 BTC en produceert 0,0102 BTC per dag, lijkt weinig maar zelf als je toenemende difficulty meeneemt produceert hijongeveer 3,7 bitcoins per jaar. Eerste jaar 3,7-2,1 BTC = 1,6 BTC winst. De jaren daarna heb je dus zo’n 3 BTC’s per jaar winst. Mijn persoonlijk voordeel is dat we een bult zonnepanelen hebben en ik dus geen kosten voor stroom heb want die krijg ik gratis van de zon 🙂 Hij draait nu op een PCtje met Windows XP die zo’n 90W verbruikt, straks draait ie op de Raspberry Pi + een gevoedde USB Hub op z’n 10 W denk ik.

usb erupter 330MH/s Bitcoin miner

usb erupter 330MH/s Bitcoin miner

usb erupter 330MH/s Bitcoin miner

usb erupter 330MH/s Bitcoin miner

usb erupter 330MH/s Bitcoin miner

usb erupter 330MH/s Bitcoin miner

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Na een uurke zijn de eerste 0.00008471 BTC’s al binnen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.