• Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin

    Win FREE bitcoin ! this faucet is trusted and pays out with out any trouble. When you register by clicking on the banner you will receive an extra 20% of my reference income.

rPi gets a new task

De Raspberry Pi (rPi) krijgt een nieuwe taak. Eigenlijk twee, ik ga wat test met de nieuwe rPi-cameramodule en hij gaat bitcoins minen. Bitcoins minen met een rPi? dat gaat toch rete traag? niet als je er een USB Erupter in stopt. Dit klein usbstickje haalt 300MH/s dit is toch een redelijke BTC-rekenkracht. Het mooie is natuurlijk dat deze combo rPi + Erupter bijna geen stroom verbruikt. Over een tijdje krijg ik de USB Erupter binnen (dankzij Humax) en dan kan ik de zooi gaan installeren (Linux uiteraard), meten en lekker laten minen. Dagelijks doet de Erupter rond 0,01497 BTC per dag met de huidige difficulty, maar dat wordt natuurlijk in de toekomst steeds een beetje minder omdat de difficulty stijgt. Zo dragen we een klein steentje bij aan het Bitcoinnetwerk.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.